Anna Roig i l’ombre de ton chien, en concert!

ANNA ROIG i l’ombre de ton chien, EN CONCERT A MALLORCA! 

El proper dia 22 de juny, a les 21h,  tindrà lloc l’actuació d’ANNA ROIG I L’OMBRE DE TON CHIEN al Teatre Principal de Palma, en el marc del XIV Festival de Poesia de la Mediterrània, per presentar el seu segon disc, “Bigoti vermell”   Anna Roig i l’ombre de ton chien és un dels grups més aclamats de l’actual panorama en català: una proposta singular, fresca i transgressora que fa les delícies del públic i ha estat reconeguda amb guardons com els recents Premis Enderrock 2012 (Premi Millor Cançó i Millor Directe en la categoria Cançó d’Autor). Aquest serà el primer concert de la banda a Mallorca, després del tast que varen fer com a col·laboració en la passada Nit de la Cultura de l’OCB.

Vos animam a comprar la vostra entrada anticipadament!  VENDA A LA TAQUILLA DEL TEATRE PRINCIPAL DE PALMA Preu: 12 € Preu reduït: 10 € * Preu estudiants UIB: 6 € ** Per més informació podeu trucar a la Fundació Casa Museu (971886014) o el Teatre Principal de Palma (971219696)

Horaris de taquilla: de dimarts a dissabte, de 11 a 14 h. i de 17:30 a 21 h. El dia del concert, 1 hora abans de l’inici.

* Preu reduït: En són beneficiaris els titulars Carnet Jove i Carnet Gran, Estudiants, persones en situació d’atur i persones amb discapacitat. Cal aportar l’acreditació. El preu reduït també s’aplica a grups des de 10 persones.

** Preu UIB: cal adreditar la condició d’estudiant presentant el carnet o full de matrícula.

ACTIVITAT ORGANITZADA PER LA FUNDACIÓ CASA MUSEU LLORENÇ VILLALONGA, PARE GINARD I BLAI BONET – CONSELL DE MALLORCA EN COL·LABORACIÓ AMB EL TEATRE PRINCIPAL DE PALMA I LA UNIVERSITAT DE LES ILLES BALEARS EN EL MARC DEL XIV FESTIVAL DE POESIA DE LA MEDITERRÀNIA 2012    

Aquesta entrada s'ha publicat en ESPECTACLES i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari