TIAGO TORRES DA SILVA

Tiago Torres da Silva és escriptor, dramaturg i director de teatre. Ha escrit i dirigit diversos espectacles teatrals, d’entre ells: Álbum de família en el Teatro Aberto, Vozes de trabalho en el Teatro da Trindade, Não digas nada i Alguém me sabe dizer se estou vivo?! al
Teatro Nacional Dª Maria II, l’espectacle, Bibi vive Amália al Canecão de Rio de Janeiro, i el poètic espectacle basat en la poetessa Alfonsina Storni, É o mar, Alfonsina, é o mar a l’espai Cinearte, Se não for a mãe da frente i Casa de Fado en el Teatro Villarett, Preço único i Mamã eu quero al Teatro ABC, etc.
Ha dirigit espectacles per als grans cantants portuguesos i brasilers, sent un dels lletristes més premiats en llengua portuguesa. Ha escrit lletres de cançons per més d’un centenar de cantants d’entre els que destacaria maria Bethánia, Teresa Salgueiro, Ney Matogrosso, Caminho, Elba Ramalho, Dulce Pontes, Daniel mercury, Maria João, Fafá de Belém, Ricardo Ribeiro, Edson Cordeiro, António Zambujo, Mafalda Arnauth, Joana Amendoeira, entre molts d’altres.
És autor de cròniques publicades en diversos periòdics, revistes i programes de ràdio com ara “Jornal de Letras” , “Màxima”, “Comércio do Porto”, “Rádio CSB”, etc. “Ràdio CSB”, etc. Així com autor de diversos llibres dels quals destaquen, Um S a mais, Minha querida televisão i Timbó.

Deixa un comentari